Gazi Ortaokulu


Vizyon: Çağdaş bir yönetim ve eğitim anlayışıyla öğrencileri bütün yönleriyle hayata hazırlayarak başarılı, mutlu, ahlaklı ve topluma faydalı bireyler yetiştirmektir.

Misyon: -Öğrencilere davranışsal ve bilişsel olarak evrensel değerleri benimseyen araştıran ,sorgulayan bireyler olarak yetiştirerek hedeflenen eğitim öğretim düzeyine ulaştırmak. -Velileri çocukların eğitimi konusunda bilinçlendirmek adına gerek veli toplantılarına gerek okul içi rehberlik çalışmalarını artırarak veli-öğrenci-öğretmen ilişkilerini daha verimli hale getirmek. -Eğitim öğretimde verimliliğin arttırılması adına derslerin uygun araç ve gereç ve ortam sağlanarak yapılmasını sağlamak. -Öğretmenlerin dersteki verimliliğini ve moral düzeyinin artırılması için; gerekli ortamları sağlamak.-Yaparak, yaşayarak,birebir gözlemleyerek öğrenme sonucu öğrenci başarısını arttırmaktır.

Başarılar: Okulumuzdan her yıl birkaç öğrenci Anadolu liselerini kazanmaktadır. Ayrıca ilçe düzeyi satranç turnuvası birinciliği, mahalli çocuk oyunları yarışması birinciliği, trafik bilgi yarışması birinciliği ve en başarılı eğitim bölgesi okulu seçilmesi gibi başarıları vardır.

Saatler: 08.40-12.10 (Öğle arası) 12.50-15.20 (Çıkış)
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Belirli saatlerde Develi-Gazi Mah. arası çalışır.
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda her türlü spor desteklenmekte olup, Futbol, masa tenisi, kaleli yakar top gibi çeşitli turnuvalar düzenlenmektedir.
Bilimsel Etkinlikler: Öğrencilerimizle çeşitli etkinlikler yapılıp, bilimsel faaliyetler konusunda desteklenmektedir.
Proje Çalışmaları: ÇEDES, Dilimizin Zenginlikleri gibi bakanlığımızın bazı projeleri imkanlar dahilinde uygulanmaktadır.
Diğer Hususlar: Okulumuz İlk/ortaokul olarak birleşik konumdadır. Ortaokul kısmında Öksüt köyünden taşımalı kapsamda öğrenciler gelmektedir.

Telefon - 03526284005

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://develigaziortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Gazi Mahallesi Yeni Okul Cad. No53 Develi/KAYSERİ

Öğretmen :7
Öğrenci :66
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :510
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Develi-Yahyalı yolu üzerinde bulunan Gazi Mahallesi, verimli tarım arazileri olan bir yerdir. Mahalle yaşayan insanların büyük bir bölümü tarım ve hayvancılık yaparak ihtiyaçlarını giderir. Daha önceleri bir köy olan Gazi, 7 Aralık 1988 tarihinde beldeye çevrildi. 12 Kasım 2012´de TBMM´de kabul edilen 6360 sayılı kanun ile mahalle oldu. Nüfüsu 1000 civarında olan mahalle, yaz aylarında diğer şehirlede yaşayan vatandaşların gelmesiyle yoğunlaşır.

Adres - Gazi Mahallesi Yeni Okul Cad. No53 Develi/KAYSERİ

Ulaşım Belirli saatlerde minibüsler, özel servis ve özel araçlarla ile ulaşım yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçeye 18 km, ile 63 km.